top of page
Image by Leone Venter
Fästpunkt 1

Mainostoimisto
pienille yrityksille

Fästpunkt 2

Haluatko parantaa yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa?

Autamme sinua näkymään ja kuulumaan digitaalisen maailman kaikkein suosituimmissa paikoissa.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median kanavien avaamisessa tai etsitkö kokonaisratkaisua, joka kattaa kaiken suunnittelusta ja sisällöntuotannosta julkaisuihin?

Palveluihimme kuuluvat:

01

henkilökohtainen Content Creator

02

joustavat ratkaisut, joissa voit itse osallistua aktiivisesti prosesseihin tai antaa vastuun yrityksesi sosiaalisen median kanavista meille

03

sisällöntuotanto ja julkaisu useilla alustoilla (Facebook, Instagram ja TikTok).

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

bubble-purple.png
Nopea ja joustava palvelu. Sivusto oli siisti ja informatiivinen.

Malmska Fastigheter

bubble-purple.png
Prosessi yhteydenotosta valmiiseen verkkosivustoon oli sujuva ja nopea. Kuuntelitte toiveitamme ja kommenttejamme ja suunnittelitte verkkosivuston, joka tuntuu meidän omalta. Sinut oli helppo tavoittaa prosessin aikana, ja vastasit nopeasti kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä verkkosivustoomme ja hinta on kohtuullinen kaltaisemme pienen yrityksen kannalta.

 

Nyström Ut & In

bubble-purple.png
Local Agencyn kanssa sosiaalinen mediamme on turvallisissa käsissä. He toimittavat luovia ideoita ja loistavaa suunnittelua, ja useaan otteeseen he ovat olleet pelastajamme nopean toimituksen ansiosta. Hintataso on uskomattoman hyvä, ja saamme todella vastinetta rahalle.

Bed Invest

Kokeile kohtuuhintaista markkinointia!

Local Agencyn palkkaaminen on sekä helppoa että edullista. Ota yhteyttä, niin ryhdymme kehittämään brändiäsi saman tien!

bubble-white.png

Local Agency auttaa pieniä yrityksiä saamaan uusia asiakkaita. Tarvitsetpa sosiaalisen median kampanjan, uuden logon, kotisivut tai uusia valokuvia, olemme täällä, paikallisesti ja edullisesti.

IMG_9146_edited.jpg

Meistä

Local Agency on tarkoitettu pienille yrityksille, jotka haluavat lisää näkyvyyttä. Olemme paikallinen ja edullinen toimija, tarvitsetpa sitten sosiaalisen median kampanjan, uuden logon, verkkosivuston tai uusia kuvia. Keskitymme sisältöpohjaiseen markkinointiin ja autamme sinua luomaan kiinnostavaa ja merkityksellistä sisältöä, joka vahvistaa brändiäsi ja tavoittaa yrityksesi kohderyhmän tehokkaasti.

 

Osana Wikström Mediaa Local Agency nostaa sosiaalisen median kanavasi uudelle tasolle niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti. Meiltä saat etsimäsi nopeasti ja helposti.

bubble-purple.png
“Local Agency vastaa pienempien yritysten tarpeeseen markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan edullisesti, mutta silti näyttävästi ja tehokkaasti”

JAKOB WIKSTRÖM

Toimitusjohtaja, Wikström Media

hello-i-m-nik-q1n1LmoL4Es-unsplash.jpg
"TikTok on yksi tämän hetken nopeimmin kasvavista alustoista. Yhdistä se laadukkaaseen sisältöön Facebookissa ja Instagramissa ja tavoitat asiakkaasi heidän sijainnistaan riippumatta."

JOSEFIN THORS

Content Creator, Local Agency

Fästpunkt prislista
bubble-purple.png

Asiakkaitamme

cropped-logo_edited.jpg
M_fastighLogo.png
dahl logo_edited.jpg
3.png
BotniaSec_logo_edited.jpg
Mol_edited.jpg
lyks-logo.png
MS tech logo.png
Widjeskog Transport logo-01_edited.png
logga.png
PCS logo.png
cropped-523x523-1.jpg
kuljetusliike-thoden-oy-logo_edited.jpg
ktk logo_edited.jpg
svart.png
Logo_edited.jpg
Konsti_on-wjite_edited.png
nyström_logo_svart_CMYK.png
P_edited.png
Brödhörnet-logo-RGB.webp
bottom of page