top of page

Om oss

Local Agency är till för mindre företag som vill ha mer synlighet. Vi jobbar lokalt och förmånligt, oavsett om du är i behov av en kampanj till sociala medier, en ny logo, en hemsida eller nya bilder. Vi fokuserar på innehållsbaserad marknadsföring och hjälper dig skapa engagerande och relevant innehåll för att förstärka ditt varumärke så att du når ut till ditt företags målgrupp på ett effektivt sätt.
 

Som en del av Wikström Media tar Local Agency dina sociala medier till en ny nivå, både visuellt och innehållsmässigt. Vi ger dig snabbt och enkelt det du är ute efter.

20221103-esk_183_edited.jpg
IMG_9157.png
bubble-white.png

Josefin Thors
Content Creator

Det här är Josefin och hon är vår Content Creator på Local Agency. Josefin är den man vänder sig till när man behöver kreativa idéer och visuellt tilltalande innehåll – när ditt företag behöver synlighet, helt enkelt! Hon har koll på de senaste trenderna och har det rätta ögat för det kreativa.

Vad gör en content creator?
En content creator är en skapare av digitalt innehåll som texter, bilder, videor och ljud. Josefin producerar material som passar olika plattformar och kanaler, inklusive webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Vårt mål är att producera innehåll som inte bara engagerar, utan också informerar och inspirerar din målgrupp.

Josefin Thors
Content Creator

+358 44 796 8011

Som en del av Wikström Media tar Local Agency dina sociala medier till en ny nivå, både visuellt och innehållsmässigt. 

Vi ger dig snabbt och enkelt det du är ute efter.

sekundär-logo_600px.png
bottom of page